Contul meu
Coş cumpărături 0

Toate produsele

Produs adăugat cu succes la coşul dvs.

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse:

Politica de confidentialitate

Va rugam sa citiți cu atenție Politica noastra de Confidentialitate. Daca nu sunteți de acord cu dispozitiile acesteia, va rugam sa nu continuați utilizarea website-ul nostru și sa nu ne furnizați date cu caracter personal. Utilizand website-ul nostru, vom considera ca ați acceptat prezenta Politica de Confidentialitate. Prin acceptarea Politicii de Confidențialitate sunteți de acord cu colectarea și cu prelucrarea datelor dumneavoastra astfel cum rezulta din prezentul document.

DARK PINK SRL, in calitate de administrator al website-ului www.pinklemonade.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal.

In vederea asigurarii confidentialitatii si integritatii datelor cu caracter personal, DARK PINK SRL a implementat masuri tehnice si organizatorice de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal.Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre DARK PINK SRL direct (in calitate de operator), prin angajatii sai sau prin intermediul mandatarilor sau tertilor sai contractanti, in scopul derularii raporturilor juridice create/ce vor fi create intre parti.

DARK PINK SRL inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre utilizatori/clienti.

DARK PINK SRL colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special, prin intermediul website-ului sau, numai cu acordul expres al clientului, in urmatoarele scopuri:

  • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre client;
  • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau la produsele achizitionate de catre client;
  • trimiterea de Newsletter-e si/sau Alerte si/ sau Comunicari periodice, in format exclusiv electronic;
  • contactarea clientului, la cererea sa voluntara;
  • contactarea clientului, in chestiuni de relatii cu clientii;
  • scopuri statistice.

Refuzul dvs. de a comunica aceste date, determina neonorarea comenzii.

Prin transmiterea unei comenzi sau prin crearea unui cont in cadrul site-ului, fiecare client si-a exprimat consimtamantul sau pentru colectarea si administrarea datelor sale cu caracter personal, de catre DARK PINK SRL, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001, beneficiind totodata de urmatoarele drepturi:

  • dreptul de a ne solicita o confirmare daca datele dvs. personale sunt sau nu sunt prelucrate;
  • dreptul de a solicita informații despre starea de prelucrare a datelor dvs. personale;
  • dreptul de a solicita informații cu privire la sursa de la care s-au obținut datele dvs. personale pentru prelucrare;
  • dreptul de accesa datele dvs. personale sau de a vedea o copie a datelor cu caracter personal pe care le deținem despre dvs.;
  • dreptul de a solicita rectificarea, actualizarea sau completarea datelor dvs.;
  • dreptul de a respinge utilizarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing;
  • dreptul de a va revoca consimtamantul la aceasta Politica de Confidențialitate, și/sau de a solicita anularea înregistrarii si stergerea din website-ul nostru, mai multe fiind descrise în secțiunea urmatoare privind revocarea consimtamantului si anularea înregistrarii;
  • dreptul de a elimina datele dvs. din sistem;
  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii
  • dreptul de opozitie

DARK PINK SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie despre utilizatorii/clientii website-ului sau, fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. Dar, pentru executarea contractului încheiat între parti, societatea va transmite datele cu caracter personal culese de la clienti catre firma de curierat care va livra produsele. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Oricare client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa paticulara, ca date care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata DARK PINK SRL nu va mai prelucra datele in cauza. De asemenea, oricare client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care il vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele DARK PINK SRL sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Orice drept susmentionat, recunoscut clientului prin lege, poate fi excercitat de acesta prin solicitarea informatiilor prevazute mai sus, printr-o cerere adresata DARK PINK SRL, întocmita în forma scrisa, datata şi semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreşte ca informaţiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi şi de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

DARK PINK SRL va comunica informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea solicitarii exprimate de client.

Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Pentru exercitarea drepturilor conform celor mai sus mentionate, clientul se va adresa DARK PINK SRL, conform datelor de contact disponibile pe website, valabile la acea data.

Folosindu-se de formularele disponibile pe website, clientul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

DARK PINK SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

Datele preluate de la client in scopul expedierii Comunicarilor, Newslettere-lor si/sau Alertelor, pot si vor fi folosite de catre DARK PINK SRL in limitele Politicii sale de confidentialitate. Renuntarea la primirea acestora de catre client se poate face in orice moment folosind mijloacele indicate in prezentul document.

Ne rezervam dreptul de a efectua oricand modificari Politicii noastre de Confidentialitate prin postarea acestor modificari pe website-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate în maniera adecvata. Asigurați-va ca recitiți în mod regulat Politica de Confidentialitate, deoarece daca accesați sau utilizați acest website dupa postarea oricarei modificari a Politicii de Confidențialitate se va considera ca sunteți de acord cu Politica de Confidențialitate în versiunea publicata pe website-ul nostru la momentul vizitei dumneavoastra.

Pink Lemonade cunoaste importanta datelor dumneavoastra si se angajeaza sa protejeze in continuare confidentialitatea si securitatea acestora. Conform prevederilor Regulamentulului General privind Protectia Datelor (GDPR) 679/2016, va informam ca datele dumneavoastra personale constând in nume, prenume, adresa de livrare si adresa de e-mail, colectate cu acordul explicit al dumneavoastra in scopul expedierii comenzilor vor fi utilizate in scopul comunicarii programului de lucru, a produselor si reducerilor nou aparute, a modificarilor de ordin operational in activitatea noastra.
Va aducem la cunostinta ca aveti dreptul la opozitie fata de acest tip de prelucrare a datelor, opozitie pe care o puteti manifesta expres astfel: trimitând un e-mail catre contact@pinklemonade.ro sau accesând link-ul de dezabonare (unsubscribe) ce se regaseste la finalul fiecarui newsletter trimis, inclusiv al acestuia.

In plus va informam ca beneficiati de urmatoarele drepturi suplimentare: dreptul de acces, dreptul de rectificare, dreptul la stergere (dreptul de a fi uitat), precum si dreptul la portabilitatea datelor. In cazul in care doriti sa va exercitati drepturile de mai sus, va rugam sa ne transmiteti o solicitare in acest sens la adresa de email: contact@pinklemonade.ro
Daca va veti exercita dreptul de opozitie la prelucrarea datelor in scopul aratat mai sus, DARK PINK SRL va inceta imediat acest tip de prelucrare in ceea ce va priveste.
Dorim sa va informam ca, pentru alinierea cu noua legislatie in domeniu, Politica de confidentialitate a fost actualizata si o veti putea gasi inclusiv pe site-ul nostru www.pinklemonade.ro. De asemenea, am actualizat si Termenii si Conditiile de utilizare a platformei noastre, pe care le puteti consulta oricand inclusiv pe site-ul nostru www.pinklemonade.ro.
Va multumim pentru timpul, atentia si increderea dumneavoastra.

 


Va rugam asteptati...