Contul meu
Coş cumpărături 0

Toate produsele

Produs adăugat cu succes la coşul dvs.

Cantitate
Total

0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.

Total produse:

COMUNICAT DE PRESA: PINK Lemonade ofera clientilor cheia unei alimentatii sanatoase prin intermediul dulciurilor

Bucuresti, 07.03.2016 – De mai bine de 4 luni, produsele PINK Lemonade ajung in casele romanilor, caracterizate fiind de consistenta, utilitate si accesibilitate.

Sustinand moto-ul companiei “suntem diferiti, dar impartasim aceleasi valori”, dulciurile PINK Lemonade urmaresc nu doar sa indulceasca, dar pline de minerale, vitamine si antioxidanti sunt uimitoare pentru sanatatea tuturor membrilor familiei.

Este de remarcat efortul permanent de a utiliza doar ingrediente locale (precum faina, care este furnizata de Moara Covei) si naturale (cu titlu exemplificativ amintim: fulgii de ovaz si secara, in si canepa, merisoare si coacaze, etc). Sunt, astfel, create in mod artizanal preparate delicioase, demonstrand dedicarea PINK Lemonade fata de experienta obtinuta de clienti.

In plus, “orientarea noastra catre o alimentatie sanatoasa reprezinta o implicare in cresterea nivelului calitatii vietii, in miscarea de constientizare a publicului ca avem o responsabilitate fata de copiii nostri. Neapeland la falsitatea oferita de aditivi, conservanti si potentiatori de aroma, reusim, totusi, sa oferim o experienta memorabila si bunatati incredibil de satioase”, a declarat Marian Banateanu, marketing manager in cadrul PINK Lemonade.

Am desarsit anumite retete de biscuiti (precum biscuitii cu ciocolata alba si merisoare sau biscuitii cu ciocolata neagra), de briose si brownies, pentru a oferi clientilor optiuni reale de alegere.

Suntem promotorii promovarii produselor fara zahar – specialitatea noastra este granola, care, intrucat presupune consumul de fulgi de grau si/sau ovaz, aduce un aport mic de calorii si ajuta la pierderea in greutate. Fiind o sursa importanta de fibre, granola mentine tesutul muscular fiind apreciata de cei care fac miscare.

Un punct important al proiectului nostru a fost acela de a reactiva traditia prepararii dulceturilor si siropurilor, astfel ca aducem pe mesele clientilor preparate folosind retete vechi de peste 50 de ani, care pastreaza aroma placuta a fructelor.

Gratie diversificarii si calitatii produselor, proiectul PINK Lemonade a primit sprijinul mai multor antreprenori locali din Bucuresti, care cred ca schimbarea fireasca promovata de PINK Lemonade ne poate transforma vietile pe termen mediu si lung.

Despre PINK Lemonade.

PINK Lemonade este un proiect menit sa raspunda nevoii firesti de a manca sanatos, vizand publicul constient de faptul ca se impune o schimbare in educatia alimentara. Obiectivul nostru este sa oferim diversitate plecand de la ingredientele folosite si pana la produsele finale.

Din produsele PINK Lemonade lipsesc aromele, colorantii si conservantii, aspect care se traduce printr-un termen de garantie de doar 7 zile pentru oricare dintre bunatatile noastre de cofetarie / patiserie.

Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati site-ul: http://www.pinklemonade.ro/.

Ne puteti contacta la adresa de email: contact@pinklemonade.ro sau la numarul: 0723.64.53.75.